• OFERIM SERVICII COMPLETE PENTRU MASINA DVS.:
  Mecanica, electrica, tinichigerie / vopsitorie, piese auto noi sau second-hand, testare – diagnoza, chip tuning, asistenta rutiera NON STOP

 • Suna acum
  0720 277 085
  021 7777 315
  Email: bixserv@yahoo.com

 • Program
  Lun - Vin 10.00 - 18.00
  Sam - Inchis
  Dum - Inchis

SERVICII

Piese auto noi si SH

Va punem la dispozitie piese noi si second hand, la cele mai accesibile preturi de pe piata. Constatarea defectelor este gratuita in cazul in care reparatia se face in service-ul nostru. Timpul de reparatie/inlocuire al piesei defecte se poate estima in momentul in care veniti cu masina in service-ul nostru.

Piesele auto noi beneficiaza de 18 luni de garantie pentru acumulatori si amortizoare, 24 luni pentru anvelope, alarme auto, 18 luni pentru toate celelalte produse cu exceptia urmatoarelor categorii de produse: accesorii auto, curele (distributie, transmisie), elemente de aprindere, filtre (ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, stergatoare de parbriz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana, care sunt consumabile. Pentru produsele care au garantie oferita de producator, acesta se va aplica conform cu documentatia producatorului. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele. Piesele auto reconditionate beneficiaza de 6 luni de garantie de la data achizitionarii. Pentru curele si alte componente ale sistemului de distributie se acorda garantie in conditiile specificate in documentatia producatorului, respectiv in limita numarului de kilometri sau a perioadei de timp la care producatorul autoturismului in cauza recomanda schimbarea componentelor sistemului.